متفرقه

چگونه به سراغ کسب درآمد با کمترین سرمایه برویم؟

چگونه به سراغ کسب درآمد با کمترین سرمایه برویم

چگونه با کمترین سرمایه به درآمد برسیم؟

وقتی این سوال به ذهنمان خطور میکند که چگونه با کمترین سرمایه به درآمد برسیم؟ احتمالا بصورت ناخودآگاه ذهنمان میرود به سمت دنیای بزرگ تکنولوژی و اینترنت که این روزها بسیار هم مرسوم است و جای اغلب کسب و کارهای سنتی را گرفته و موفق هم عمل کرده. چه بسا کسب و کارهای سنتیی که به سمت اینترنت و فضای مجازی روی اورده اند و درامد آنها نجومی افزایش یافته که برایشان قابل باور هم نبوده.

کسب درآمد با کمترین سرمایه یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی. اگر پشتکار و توانایی کافی برای فعالیت در این بخش را دارید، ما به شما اطمینان می‌دهیم که موفق خواهید شد، فقط زمان بگذارید!

ظهور کسب و کارهای انلاین از سال 2000 به بعد رخ داده و از این زمان به بعد را می‌توان زمان انفجار کسب‌و‌کارهای آنلاین معرفی کرد. البته اگر چه در این سال‌ها بیشتر درآمدها به تبلیغات و بحث وب‌سایت‌ها برمی‌گشت، اما به مرور زمان با ظهور شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و به دنبال آن برنامه‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد با کمترین سرمایه از اینترنت تحول بیشتری داشت که به روند کنونی آن رسیده است. خوشبختانه در حال حاضر کسب پول به کمک برنامه‌های اینترنتی فقط به کامپیوتر و برنامه‌های کامپیوتری محدود نمی‌شود و اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارد که به راحتی می‌توان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. در ادامه به برخی از روش‌های کسب درآمد با کمترین سرمایه از طریق اینترنت خواهیم پرداخت و نشان می‌دهیم که دلیل تمایل بیشتر جامعه به این روش چیست.

چگونه با حداقل سرمایه به درامد برسیم؟

چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است؟

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد با کمترین سرمایه از طریق اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخ‌های متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:

  • همه افراد جامعه به آن دسترسی دارند: اگر به دنبال کسب پول از طریق اینترنت هستید، یک کامپیوتر خانگی معمولی، یک گوشی هوشمند، یک تبلت یا یک لپ‌تاپ ابزارهایی هستند که به‌راحتی می‌توانید کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کنید. پس همه افراد جامعه با داشتن اطلاعات اولیه در این حوزه به راحتی می‌توانند به بخش‌های مختلف آن دسترسی داشته باشند و از امتیازات آن بهره ببرد. حال ممکن است یک فرد به تولید عروسک‌های دستی فعالیت داشته باشد و فرد دیگر در زمینه تهیه و ارائه مقاله‌های علمی.
  • امکان استفاده از آن در حوزه‌های مختلف وجود دارد:یکی از بزرگترین مزایای فعالیت در حوزه مجازی این است که فعالیت افراد مختلف در آن هیچ محدودیتی ندارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد در زمینه انتشار مطالب دینی و مذهبی فعالیت داشته باشد، فردی دیگر در زمینه  مشاوره خانواده و امور روانشناسی فعالیت کند و فرد دیگری کالا و خدمات تولیدی خاص خود را بفروشد. در هر صورت ارتباط از طریق اینترنت بسیار ساده است و هر فردی می‌تواند کالا و خدمات مورد نظر خود را در اختیار مشتریان مختلف قرار دهد.
  • به کمترین سرمایه‌گذاری اولیه نیاز دارد:یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد که به سرمایه گذاری و پول اولیه نیاز ندارد، استفاده از بستر اینترنت است. البته ممکن است برخی از شما به مسئله خرید اینترنت یا ابزارهای مانند کامپیوتر یا گوشی‌های هوشمند اشاره کنید، اما فراموش نکنید که امروزه این ابزارها به عنوان بخش معمولی زندگی افراد شناخته می‌شوند و به صورت روزانه با آنها سروکار دارند. حتی اگر افرادی پیدا شوند که به این دستگاه‌ها دسترسی نداشته باشند، باز هم با یک سرمایه اندک می‌توانند آن‌ها را تهیه کنند و فعالیت خود را در منزل شروع کنند.
  • با تجهیزات معمولی قابل انجام است:اجازه دهید روند شروع کسب درآمد از اینترنت را مرور کنیم. یک کامپیوتر یا یک گوشی هوشمند می‌خرید، اینترنت لازم برای فعالیت آن را فراهم می‌کنید و در منزل وقت کافی برای فعالیت در این حوزه اختصاص می‌دهید. به نظر می‌رسد که به تجهیزات خیلی پیشرفته‌ای نیاز نخواهید داشت. پس اگر روشی برای کسب درآمد وجود داشته باشد که نیاز به تجهیزات و تخصص بالایی نداشته و ارزان باشد،
  • به نظر شما اینترنت روش مناسبی برای کسب درآمد نیست؟!
  • این روزها از زبان بسیاری از افراد می شنویم که باید کسب وکارهای سنتی تغییر مسیر بدهند و بروند در فضای اینترنت جا بگیرند! شاید برای شما هم این سوال ایجاد شده باشد که چراکسب وکار اینترنتی این همه اهمیت دارد؟
    در این مقاله قصد داریم اهمیت داشتن وب سایت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی را بررسی کنیم. همراه ما باشید.

    ۱۰ مورد از مزایای داشتن سایت

    ۱- فراگیر بودن اینترنت

    • مهمترین دلیلی که به داشتن وب سایت ضرورت می‌بخشد، فراگیر بودن اینترنت است. امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند بجای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان، در منزل راحت بنشینند و به خرید بپردازند.
      مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت.

    ۲- فروشگاهی بدون محدودیت زمانی

    • باداشتن وب سایت در 24 ساعت شبانه‌روز، 7روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نماینده‌ی شماست حتی در ساعت‌هایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.

    ۳- رفتن به فراتر از مرز

    • مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.

    ۴- صرفه جویی در هزینه‌های راه اندازی

    • همیشه برای راه‌اندازی یک فروشگاه هزینه‌های بسیار زیادی از جمله هزینه‌ی اجاره یا خرید مکان فروشگاه، هزینه‌ی تجهیزات، حقوق کارکنان و… گریبان‌گیر افراد است. در تجارت الکترونیک شما فقط به یک طراحی سایت ارزان و حرفه ای نیاز دارید تا دیگر متحمل هیچ‌ کدام از هزینه‌های ذکر شده نشوید.

    ۵- ارائه نمونه کار

    • در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به‌ روز رسانی کنید. مشتریان هربار برای دیدن هر محصول نیاز به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند بصورت آنلاین عکس و ویدیو محصول را ببینند.

    ۶- بازاریابی اینترنتی

    • به جای صرف کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانه‌روز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌یخدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.

    ۷- برقراری ارتباط با مشتری

    در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقه‌ی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.

    ۸- برندسازی

    از مزایای طراحی سایت، می‌توان به بحث برند سازی اشاره کرد. با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. این‌گونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.

    ۹- مشتریان هدفمند

    احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست‌و‌‌جو کرده‌اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.

    پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشنده‌ی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.

    ۱۰- کسب در آمد جانبی

    با داشتن وب سایت میتوانید علاوه بر معرفی خدمات خود درآمدهای جانبی دیگری مثل درآمد از طریق تبلیغات نیز داشته باشید.

سایر مزایای داشتن سایت

  • داشتن پایگاه مرکزی برای مدیریت بهتر رسانه
  • اعتمادسازی با دادن اطلاعات مفید در اختیار مخاطب بدون هیچ محدودیت حجمی و زمانی
  • امکان هدایت کاربران برای درک عملکرد و هدف کسب و کار ما
  • غربالگری خیلی عالی و تشخیص مشتری از نامشتری

کاهش هزینه‌های نرخ جذب یک مشتری به واسطه یک سایت

جمع بندی و نتیجه گیری

همان‌طور که گفته شد، امروزه اینترنت در بین عموم مردم جهان حرف اول را می‌زند. از این‌رو بسترهایی که در فضای اینترنتی مشغول به فعالیت هستند می‌توانند صاحبان مشاغل را به سود برساند. سایت یکی از این بسترهای اینترنتی است که در این مقاله از رویال کد در خصوص مزایای داشتن سایت و شروع فعالیت در آن نکاتی را بیان کردیم. امیدواریم استفاده از این مقاله برای شما نیز مفید بوده باشد. اگر مزیتی از داشتن سایت می‌شناسید که در موارد ذکر شده نبود آن را با ما در کامنت به اشتراک بگذارید. همچنین از تجربه خود در مدیریت سایت نیز می‌توانید ما را بهره‌مند سازید.